гази баба

Пронајдени се 91 резултати на тема „гази баба“
Вести

Каровски до градоначалникот Георгиевски: Дали мислите дека имињата на народните херои Стеван Наумов Стив и Дане Крапчев не заслужуваат да бидат барем на едно од училиштата на нашата територија?

Живееме во време кога сме се сведоци за обиди за деструкција на државноста на Република Македонија и распродажба сето она што не разликува...
Скопје

Советниците на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата во Гази Баба: Нема да го поддржиме расфрлањето со народни пари на Георгиевски и кратењето на средства за фекална и атмосферска мрежа

Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата “За обнова на Македонија” денес одржа прес конференција на која истакна дека градоначалникот...
Скопје

Ок на ВМРО-ДПМНЕ Гази Баба: Три години поминаа откако СДСМ ја превзема локалната власт, нема ништо од најавуваниот ,,Живот за сите во Гази Баба,,

Со денешното соопштение сакаме уште еднаш ја разобличиме најголемата измама која им се случила на граѓаните од општина Гази Баба наречена...
Скопје

ВМРО-ДПМНЕ Гази Баба : Проблемите во образовниот процес и лошото менаџирање со ковид кризата силно се рефлектира и на локално ниво

Соопштение на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Гази Баба: „Според нашите информации, образовниот процес во општина Гази Баба се наоѓа во сериозна криза...