Македонија Чаир

Мисајловски и Велковски на средба со жителите на Топанско поле

„Македонија повторно твоја! Промените во твои раце“ – посочи тој.

Мисајловски и Велковски на средба со жителите на Топанско поле

Владо Мисајловски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа во ИЕ2, заедно со министерот за труд и социјална политика, Ѓоко Велковски се сретнаа и разговараа со жителите на Топанско поле.

-Луѓето од Чаир секогаш биле лојални на Македонија и на ВМРО-ДПМНЕ. Тие издржале многу предизвици, но никогаш не се откажале, секогаш се борбени и искрени во својата намера за силна и горда Македонија. Ви благодарам чаирчани за постојаната и голема поддршка која ни ја давате,  напиша тој на својот Фејсбук профил.

„Македонија повторно твоја! Промените во твои раце“ – посочи тој.

Најнови вести од Македонија

To top