Македонија парламентарни избори

Мицкоски на терен: Промоција на проект за општина Бутел

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ и носител во Изборната единица 1, Христијан Мицкоски денеска ќе промовира проект кој што ќе се однесува за општина Бутел.

Мицкоски на терен: Промоција на проект за општина Бутел

-Почитувани, Ве известуваме дека денеска 03.05.2024 година во 11:30 часот претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски заедно со градоначалникот на општина Бутел, Дарко Костовски ќе присуствува на промоција на нов проект за општина Бутел, информираат од ВМРО-ДПМНЕ.

To top