Македонија невреме

ФОТО: Дрво смачка трансформатор, дел од Автокоманда без струја

Во денешното невреме кое го зафати Скопје, дрво падна врз трансформатор во Автокоманда.

ФОТО: Дрво смачка трансформатор, дел од Автокоманда без струја

Во денешното невреме кое го зафати Скопје, дрво падна врз трансформатор во Автокоманда.

Читатели на Курир информираат дека голем дел од населбата остана без струја.

-Се слушна силен удар, трансформаторот е преполовен. Веднаш снемавме струја, вели скопјанец за Курир.

To top