скопје

Пронајдени се 405 резултати на тема „скопје“
Вести

Македонија „Блеска“ на листата на најзагадени држави во светот- вечерва рекордна загаденост во Ѓорче Петров и Карпош (ФОТО)

Македонија веќе со денови не се спушта од листата на најзагадени држави во светот. Откако овие денови бевме на врвот во моментов Македонија...
Вести

Скопје денеска повторно во топ 5 најзагадени градови- Македонија единствена земја во светот во која болниците го загадуваат воздухот

Со доаѓањето на студот во Македонија повторно се актуализира една од најгорливите теми за граѓаните на речиси сите градови во Македонија. Веќе...