Македонија парламентарни и претседателски избори 2024

Дафина Стојановска оствари средба со пензионерите од Гостивар

Носителката на листата од коалицијата Твоја Македонија предводена од ВМРО-ДПМНЕ за ИЕ 6 Дафина Стојановска во Гостивар оствари средба со пензионерите.

Дафина Стојановска оствари средба со пензионерите од Гостивар

Пензионерите воопшто не се задоволни од живеачката. Затоа ВМРО-ДПМНЕ, од топ проектите на нашата #платформа1198, ветува линеарно покачување од 5.000 денари во првата година за сите пензионери.
Нивната порака до нас политичарите е да го вратиме достоинството на државата.

Најнови вести од Македонија

To top