Хроника Пријавиле во полиција

Жена и двајца мажи каснати од куиња скитници

На 27.02.2024 во 16:00 часот во СВР Тетово, 30-годишниот А.К. од Тетово пријавил дека на улица „Борис Кидрич“ во Тетово бил каснат од куче скитник.

Жена и двајца мажи каснати од куиња скитници

На 27.02.2024 во 14:15 часот во ОВР Кичево, А.К.(60) од кичевското село Белица пријавил дека улицата „Мара Угринова Гина“ во Кичево бил каснат од куче скитник.

Денеска (28.02.2024) во 06:30 часот во СВР Тетово, 59-годишната тетовка М.Г. пријавила дека на улица „Борис Кидрич“ во Тетово била касната од куче скитник.

На 27.02.2024 во 16:00 часот во СВР Тетово, 30-годишниот А.К. од Тетово пријавил дека на улица „Борис Кидрич“ во Тетово бил каснат од куче скитник.

 

To top