Хроника МВР

Три лица каснати од кучиња скитници

На 26.05.2024 во 15:40 часот во Полициската станица Центар, Л.Р.(25) од Скопје пријавил дека на ул.„Орце Николов“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

Три лица каснати од кучиња скитници

На 26.05.2024 во 14:20 часот во Полициската станица Ѓорче Петров, Л.С.(52) од с.Волково, скопско, пријавила дека во  с.Ново село, скопско,  била касната од куче скитник.

На 26.05.2024 во 15:40 часот во Полициската станица Центар, Л.Р.(25) од Скопје пријавил дека на ул.„Орце Николов“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

На 27.05.2024 во 00:20 часот во СВР Битола, П.Б.(25) од Битола пријавил дека на ул.„Димче Лахчански” во Битола бил каснат од куче скитник.

To top