Хроника Билтен на МВР

Тинејџер од Србија и скопјанка каснати од кучиња скитници во Центар

На 03.06.2024 во 20:10 часот во Полициската станица Центар, К.П.Ј.(42) од Скопје пријавила дека во Градскиот парк во Скопје била касната од куче скитник.

Тинејџер од Србија и скопјанка каснати од кучиња скитници во Центар

На 03.06.2024 во 19:30 часот во Полициската станица Центар, Н.С.(19) од Република Србија пријавил дека на ул.„Јордан Мијалков“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

На 03.06.2024 во 20:10 часот во Полициската станица Центар, К.П.Ј.(42) од Скопје пријавила дека во Градскиот парк во Скопје била касната од куче скитник.

To top