Хроника Пријавиле во полиција

Три лица каснати од кучиња скитници

На 28.12.2023 во 12:35 часот во Полициската станица Аеродром, Г.К.(18) од Скопје пријавил дека на бул.„АСНОМ“ бил каснат од куче скитник.

Три лица каснати од кучиња скитници

На 28.12.2023 во 09:40 часот во Пoлициската станица Драчево, Ј.Р.(40) од Скопје пријавил дека на ул.„Иван Хаџи Николов“ бил каснат од куче скитник.

На 28.12.2023 во 12:35 часот во Полициската станица Аеродром, Г.К.(18) од Скопје пријавил дека на бул.„АСНОМ“ бил каснат од куче скитник.

На 28.12.2023 во 20:50 часот во Полициската станица Ѓорче Петров, С.К.(23) од Скопје пријавил дека на ул.„Лука Геров“ бил каснат од куче скитник.

To top