Хроника Пријавиле во полиција

Седум лица каснати од кучиња скитници

На 05.04.2024 во 10.30 часот во Полицкото одделение Петровец, Т.Ј.(50) од с.Марино пријавил дека во нас.Јака во с.Марино, општина Илинден, неговата ќерка била касната од куче скитник.

Седум лица каснати од кучиња скитници

Денеска (06.04.2024) во 00.20 часот во Полициската станица Карпош, В.Ц.(53) од Скопје пријавил дека на ул. „Манапо“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

На 05.04.2024 во 18.35 часот во Полициската станица Аеродром, Р.И.(64) од Скопје пријавил дека на ул.„Владимир Комаров“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

На 05.04.2024 во 17.10 часот во Полициската станица Гази Баба, Т.Т.(50) од Скопје пријавил дека во с. Трубарево, скопско бил каснат од куче скитник.

На 05.04.2024 во 15.15 часот во Полициската станица Карпош, В.Т.(21) од Прилеп пријавила дека во Градски парк Скопје била касната од куче скитник.

На 05.03.2024 во 13.00 часот во Полициската станица Бит Пазар, С.Е.(44) од Скопје пријавил дека на ул.„Парашќеви Ќириази“ во Скопје бил каснат од куче скитник.

На 05.04.2024 во 10.30 часот во Полицкото одделение Петровец, Т.Ј.(50) од с.Марино пријавил дека во нас.Јака во с.Марино, општина Илинден, неговата ќерка била касната од куче скитник.

На 05.04.2024 во 11.30 часот во Полициското одделение Петровец, Е.Д.(36) од с.Мралино, скопско пријавил дека на ул.„1“ во с.Мралино, општина Илинден, бил каснат од куче скитник.

To top