Хроника мвр

Пукано во автомобилот на градоначалникот на општина Арачиново, повреден неговиот возач

Пукано во автомобилот градоначалникот на општина Арачиново, Ридван Ибраими.

Пукано во автомобилот на градоначалникот на општина Арачиново, повреден неговиот возач

Во престрелката погоден e неговиот возач, кој во моментов се носи  на една од скопските клиники, ова за Курир го потврдува министерот за внатрешни работи Панче Тошковски.

Припадници на полицијата се на терен, и вршат увид.

Наскоро подетални информаци.

To top