Хроника МВР

Пет лица каснати од кучиња скитници

На 07.04.2024 во 11:20 часот во Полициска станица Велес, Т.Ч.(46) од Велес пријавила дека на улица „Благој Ѓорев“ во Велес нејзиниот малолетен син бил каснат од куче скитник.

Пет лица каснати од кучиња скитници

На 07.04.2024 во 21:30 часот во СВР Битола, Ф.К.(21) од Битола пријавил дека на ул.„Климент Охридски” во Битола бил каснат од куче скитник.

На 08.04.2024 во 00:30 часот во СВР Битола, Ј.П.(49) од Битола пријавил дека  на ул.„Сава Ковачевиќ” во Битола бил каснат од куче скитник.

На 07.04.2024 во 11:20 часот во Полициска станица Велес, Т.Ч.(46) од Велес пријавила дека на улица „Благој Ѓорев“ во Велес нејзиниот малолетен син бил каснат од куче скитник.

На 07.04.2024 во 13:15 часот во СВР Тетово, Р.Т.(68) од Тетово пријавил дека кај спортското игралиште АМС во Тетово бил каснат од куче скитник.

На 07.04.2024 во 18:00 часот, Е.А.(36) од Кичево во полициска станица пријавила дека на улицата „Исеин Акиоски“ во Кичево била касната од куче скитник.

To top