Хроника Во семејниот дом

Ова ниту една мајка не треба да го доживее: Скопјанка нападната од својот малолетен син!

Насилното дете, според пријавата, употребило и тврд предмет.

Ова ниту една мајка не треба да го доживее: Скопјанка нападната од својот малолетен син!

Денеска (28.02.2024) во 00:10 часот во СВР Скопје, 46-годишна жена од Скопје пријавила дека во семејниот дом на подрачјето на Ѓорче Петров физички била нападната од нејзиниот малолетен син.

Насилното дете, според пријавата, употребило и тврд предмет.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

To top