Хроника Кочани

Млада жена пријавила дека била истепана од својот син

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Млада жена пријавила дека била истепана од својот син

На 09.03.2024 во 17:00 часот 36-годишна жена пријавила дека на 08.03.2024 околу 19:30 часот во Кочани била физички нападната од нејзиниот син М.Л.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

To top