Хроника Полициски билтен

Кучиња скитници каснале четири лица

На 03.04.2024 во 07:00 часот во Полициска станица Велес М.К.(26) од Велес пријавила дека во близина на спортската сала во Велес била касната од куче скитник.

Кучиња скитници каснале четири лица

На 02.04.2024 во 10:30 часот во Полициската станица Карпош К.В.(74) од Скопје пријавила дека на ул.„Козле“ била касната од куче скитник.

На 03.04.2023 во 00:55 часот во Полициска станица Велес Г.С.(25) од Чашка пријавил дека на улица „Благој Ѓорев“ во Велес во близина на гимназијата бил каснат од куче скитник.

На 03.04.2024 во 07:00 часот во Полициска станица Велес М.К.(26) од Велес пријавила дека во близина на спортската сала во Велес била касната од куче скитник.

На 02.04.2024 во 19:30 часот во Полициска станица Велес Д.И.(71) од Велес пријавил дека на улица „Благој Ѓорев“ во Велес бил каснат од куче скитник.

 

To top