Хроника Пријавено е во полиција

Четири лица каснати од кучиња скитници

На 10.11.2023 во 12:45 часот во Полициска станица Аеродром Н.Ѓ.(21) од Кочани пријавил дека на ул.„23 Октомври“ бил каснат од куче скитник.

Четири лица каснати од кучиња скитници

На 10.11.2023 во 10:25 часот во Полициска станица Центар Ј.С.(21) од Скопје пријавила дека во круг на Комплекс клиники „Мајка Тереза“ била касната од куче скитник.

На 10.11.2023 во 12:00 часот во Полициска станица Центар В.В.(44) од Скопје пријавил дека на ул.„Јордан Мијалков“ бил каснат од куче скитник.

На 10.11.2023 во 15 часот во СВР Охрид, Н.Ш.(39) од охридското село Велгошти,  пријавила дека нејзината малолетна ќерка, на улицата „Вис“ во истото село, била касната од куче скитник.

На 10.11.2023 во 12:45 часот во Полициска станица Аеродром Н.Ѓ.(21) од Кочани пријавил дека на ул.„23 Октомври“ бил каснат од куче скитник.

To top