Хроника Пријавиле во полиција

Четири лица каснати од кучиња скитници

Четири лица каснати од кучиња скитници

Денеска (02.12.2023) во Полициската станица Драчево, М.З.(23) од Скопје пријавил дека на ул.„Иван Хаџи Николов“ бил каснат од куче скитник.

Денеска (02.12.2023) во 00.50 часот во Полициската станица Драчево, А.Р.(38) од Скопје пријавил дека на ул.„Иван Хаџи Николов“ бил каснат од куче скитник.

На 01.12.2023 во 22.30 во СВР Битола, В.В.(59) од Битола пријавил дека на ул.„Солунска“ неговиот малолетен син бил каснат од куче скитник.

На 01.12.2023 во 18.30 часот во ОВР Прилеп, З.Р.(56) од Прилеп пријавил дека на Плоштад „Методија Андонов Ченто“ бил каснат од куче скитник.

To top