стевчо јакимовски

Пронајдени се 73 резултати на тема „стевчо јакимовски“
Скопје

Јакимовски: Каде и да одат СДСМ во Карпош се движат на плоштадите и улиците кои јас ги направив, се што им остана е црна кампања

СДСМ се оддалечени од народот, не гледаат што мисли народот за нив и што мисли за нивната работа. Тие се убедени дека добро владееле и...