совети

Пронајдени се 61 резултати на тема „совети“
Вести

Јанев: Седењето дома со полн фрижидер ќе ви предизвика здравствени проблеми, итно на вежбање и здрава храна-вклучете ги и децата

Во време на пандемија и седење дома, со полн фрижидер и без соодветна физичка активност, дефинитивно го оптеретувате организмот. Процентот...
Вести

Со педијатар Арсовска откриваме: Како да ги заштитиме децата од коронавирус и како сега да се грижиме за нивниот имунитет?

Како да им објасниме на дечињата зошто седиме дома и што е тоа коронавирус? Потребна ли е посебна грижа во однос на нивното здравје во...
Вести

Интервју со докторката Весела Христовска: Корисни совети до граѓаните во битката против коронавирусот

Докторката Весела Христовска во интервју за КУРИР испраќа важни совети до граѓаните. Со неа разговаравме за начинот на заштита од коронавирусот,...