швајцарија

Пронајдени се 64 резултати на тема „швајцарија“
Вести

Учениците од Сант Гал, Швајцарија, соочени со скап карантин ако не се вратат навреме од ризична земја поради Ковид-19

Кантонот Сант Гал во Швајцарија предвидува парична казна за родителите, ако нивните деца мораат во карантин на почетокот на учебната...