општина гази баба

Пронајдени се 135 резултати на тема „општина гази баба“
Скопје

Стефковски: Во населеното место Трубарево ја започнуваме 4-та фаза од изградбата на фекалната канализација, проект чија вредност е околу 7 милиони денари

Кога се работи посветено, домаќински со јасен план и програма тогаш се реализираат проекти во текот на целата година и во сите населени...
Вести

Мицкоски: Во Гази Баба се реализира се што е ветено, со општинската обврзница ќе можат да се реализираат нови проекти, повеќе од тоа што е ветено на изборите

Како и секогаш така тука денеска во општина Гази Баба не можам да го скријам задоволството од реализирањето на она кое што е ветено во...
Скопје

Општина Гази Баба се стекна со Признание за придонес кон подобро управување со стаклена амбалажа во Западен Балкан

Општина Гази Баба се стекна со Признание за придонес кон подобро управување со стаклена амбалажа во Западен Балкан. -Признанието ни...
Скопје

Стефковски: Во тек е јавен повик за доделување на парична помош за социјално загрозените граѓани погодени од енергетската и финансиска криза

Градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски информира дека во тек е јавниот повик за доделување парична помош за социјално...