Скопје ЈП „Водовод и канализација“ - Скопје

Дел од општина Гази Баба утре без вода

Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.

Дел од општина Гази Баба утре без вода

Без вода утре од 9 часот ќе бодат дел од жителите на населбата Камник, ресторанот и стрелиштето.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“- Скопје, прекинот е поради уличен дефект ф-100 милиметри на улица „Љубиша Самарџиќ“ (поранешна „Камник“).

Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.

To top