новинар

Пронајдени се 19 резултати на тема „новинар“
Останати спортови

Инцидент во Бизнис лигата на Македонија: Топката со голема брзина заврши во лицето на новинар (ВИДЕО)

Во Македонија веќе неколку години редовно се одржува Бизнис лигата, во која компании од нашата држава се натпреваруваат во мал фудбал. Можеби...