несреќа

Пронајдени се 127 резултати на тема „несреќа“
Занимливости

За влакно избегна несреќа: Човек си го чистеше автомобилот, а потоа се случи нешто кое остава без здив (ВИДЕО)

Овој човек си го чистеше својот автомобил од снегот, планирајќи потоа да тргне на пат со него. Но, ниту тргна, ниту во брзо време ќе може...