М-НАВ

Пронајдени се 10 резултати на тема „М-НАВ“
Вести

Стоилковски: М-НАВ се поднови со 24 нови партиски кадри, меѓу кои има и имиња како роднината на министерот за земјоделство или пак партнерот на Заев, Стојанче Ангелов

Денеска прашуваме „Има ли пилот во државата“ со потпрашање за македонската навигацијата за непотизам односно – Македонската Неофицијална...