љубов

Пронајдени се 247 резултати на тема „љубов“
Живот и стил

СЦЕНА КАКО ОД ФИЛМОВИТЕ- купил автомобил, па во касетата пронашол нешто неочекувано: „Плачев додека ги читав писмата“

Кога купил нов автомобил, модел на Порше произведен уште во 1961 година, Роби Глик (42) од Роткреуз близу Цуг во Швајцарија не ни помислил...