лични документи

Пронајдени се 16 резултати на тема „лични документи“
Вести

За 10 дена поднесени речиси 42.000 барања за лични документи: Спасовски вели дека се организирани, ситуацијата на терен спротивна

Близу 42.000 барања за лични документи се поднесени во Министерството за внатрешни работи за десет дена. Министерот за внатрешнби работи...
Вести

Од утре до недела нема прием и издавање на лични документи, еве што треба да направат граѓаните кои имаат закажано термин во овие денови

Министерството за внатрешни работи ги информира граѓаните дека поради миграција во нов систем, од 23. 06. 2021 година (среда) започнувајќи...
Вести

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА ЗА ВТОРНИК: Нема да се врши прием и издавање на лични документи, закажаните термини за тој ден да го прочитаат ова!

Министерството за внатрешни работи на Република Македонија, ги информира граѓаните дека поради надградба на системот за лични документи,...
Вести

Доколку сте во план за обнова на пасош или ЛК, побрзајте: МВР со важна информација за граѓаните во врска со издавањето на лични документи

Министерството за внатрешни работи на Република Македонија, ги информира граѓаните дека поради надградба на системот за лични документи,...