Скопје возен ред

Автобусите на ЈСП денеска и утре ќе сообраќаат по неделен возен ред

Поради верскиот празник Духовден денеска и утре јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред, со исклучок на линиите 11, 11А, 18А, 32, 47А, 51, 55, 55В, 56, 56А, 70, 74, 81, 118, 160, 164 и 180, кои ќе сообраќаат по саботен возен ред.

Автобусите на ЈСП денеска и утре ќе сообраќаат по неделен возен ред

Поради верскиот празник Духовден денеска и утре јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред, со исклучок на линиите 11, 11А, 18А, 32, 47А, 51, 55, 55В, 56, 56А, 70, 74, 81, 118, 160, 164 и 180, кои ќе сообраќаат по саботен возен ред.

Од Јавното сообраќајно претпријатие информираат дека денеска од 7 до 14 часот дежурни ќе бидат билетарниците во Ѓорче Петров и кај Транспортниот центар, а утре редовно работно време ќе имаат сите билетарници и центри за персонализација.

Жичницата денеска и за време на викендот ќе работи вообичаено, од 10 до 20 часот.

Во недела, како што информираат од Јавното сообраќајно претпријатие (ЈСП), сите возила од јавниот превоз ќе сообраќаат по неделен возен ред.

Поврзани теми

To top