истрага

Пронајдени се 157 резултати на тема „истрага“
Регион

Инспекторите плачелe врз убиените деца во Цетиње, затоа и истрагата траела подолго од вообичаено: Додека бидат живи нема да гo заборават овој случај!

Потресни сцени на невино убиените деца и другите жртви во Цетиње не ги оставиле рамнодушни ниту припадниците на полицијата и истражителите...