филм

Пронајдени се 81 резултати на тема „филм“
Живот и стил

Краток, но многу моќен филм: За родителите на деца со аутизам и за тие кои не сфаќаат низ што поминуваат овие семејства

Краткиот филм „Float“ ќе ве освои со силната порака за прифаќањето на „различните“. Анимираното видео на Pixar е дело на Боби Рубио, кој...
ТВ и Филм

Ќе се снима филм за тоа како Црвена Ѕвезда стана европски шампион: Женскиот пол ќе полуди кога ќе дознае кој ќе го игра Дарко Панчев

Следната година треба да започне снимањето на филмот за осовјувањето на Црвена Ѕвезда на Купот на европските шампиони. Тоа е единствен...