Емануел Макрон

Пронајдени се 101 резултати на тема „Емануел Макрон“
Вести

Макрон ја осудува „поврзаноста меѓу националистите и странските интереси” и предлага промена на европските договори

Во интервју за францускиот регионалниот печат, објавено во 40 регионални весници, шефот на француската држава прифаќа да биде „актер”...