цени

Пронајдени се 332 резултати на тема „цени“
Економија

Цените на прехранбените производи треба да се намалат најмалку за десет проценти, ако мерките не дадат резултати Владата ќе ги замрзне

Поевтина струја за компаниите од прехранбената индустрија, училиштата и јавните претпријатија од областа на водоснабдувањето со...