Економија рке

Утре одлука за цените на горивата

Согласно последната одлука на РКЕ, за два денари поевтини бензинот ЕУРОСУПЕР БС – 98.

Утре одлука за цените на горивата

Регулаторната комисија за енергетика утре ќе одлучува за цените на нафтените деривати.

Согласно последната одлука на РКЕ, за два денари поевтини бензинот ЕУРОСУПЕР БС – 98.

Ова се актуелните цени на горивата:

Моторен бензин ЕУРОСУПЕР БС – 95 80,00 (денари/литар)
Моторен бензин ЕУРОСУПЕР БС – 98 82,00 (денари/литар)
Дизел гориво ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д-Е V) 73,00 (денари/литар)
Масло за горење Екстра лесно 1 (ЕЛ-1) 72,00 (денари/литар)
Мазут М-1 НС 43,209 (денари/килограм

To top