Фудбал

(ВИДЕО) ОВА ГО НЕМА ВО ТВ ПРЕНОСИТЕ – Навивач влета на теренот на натпреварот меѓу Србија и Словенија

(ВИДЕО) ОВА ГО НЕМА ВО ТВ ПРЕНОСИТЕ – Навивач влета на теренот на натпреварот меѓу Србија и Словенија

Српскиот навивач влета на теренот на натпреварот со Словенија, а обезбедувањето едвај го совлада и го изнесе.

Четворица припадници на обезбедувањето мораа да реагираат за да го изнесат надвор од теренот, а тој постојано се обидуваше да се оттргне од нив.

Во раката го држеше дресот на Александар Митровиќ кој во еден момент го рашири.

To top