ТВ и Филм

СЕ ПОЈАВИ ГОЛ НА СЦЕНАТА: На доделувањето на Оскарите публиката подзина кога го виде актерот во ова издание, ќе „зјапате“ и вие таму долу (ВИДЕО)

Американскиот актер Џон Сина целосно гол истрча на сцената, а интимниот дел го покри со плико со натпис „Најдобра костимографија“.

СЕ ПОЈАВИ ГОЛ НА СЦЕНАТА: На доделувањето на Оскарите публиката подзина кога го виде актерот во ова издание, ќе „зјапате“ и вие таму долу (ВИДЕО)

Американскиот актер и борач Џон Сина ја шокираше публиката на Оскарите со тоа што на сцената се појави целосно гол, а неговиот изглед потсетуваше на Адам. Вака, тој го објави победникот во категоријата за најдобра костимографија.

Статуетката отиде во рацете на костимографите на филмот „Кутрите“, филм кој славеше и во категориите сценографија и шминка и фризура.

To top