Познати

ДЕКОЛТЕ КОЕ ГИ ХИПНОТИЗИРАШЕ ГЛЕДАЧИТЕ – по овие кадри сите се убедени дека вградила силикони, а нејзиниот одоговор по разводот ги изненади сите (ФОТО)

ДЕКОЛТЕ КОЕ ГИ ХИПНОТИЗИРАШЕ ГЛЕДАЧИТЕ – по овие кадри сите се убедени дека вградила силикони, а нејзиниот одоговор по разводот ги изненади сите (ФОТО)

Водителката Сања Маринковиќ направи вистински хаос откако се појави во емисија со комбинација која буквално ги шокираше сите.

Сите се прашуваа дали таа ставила силикони, бидејќи нејзините гради никогаш не ги виделе во такво издание и големина.

По тој повод се огласи и самата водителка која вели дека е шокирана од тоа што го помислува јавноста за неа.

Сите тие коментари се поради мојот модел на фустан, не да не сум вградила силикони, туку немам ниту градник на себе. Значи во зависност од моделот на фустанот такви ми се и градите, користам само самолеплива трака, а откако ќе ги залепам со неа тие за нијанса се креваат нагоре, па од таму очигледно е и перцепцијата на гледачите дека сум ставила силикони. Можеби тајната за таквите гради е и што немав можност да дојам, па тој мој природен изглед на градите успеав да го сочувам, вели Маринковиќ.

Таа додава дека треба постојано да се вежбаат рамената и градниот кош за да имаат сите девојки таков изглед како неа.

Инаку водителката неодамна се разведе, а по разводот својот изглед и тело го донесе до совршенство.

To top