Занимливости емотивно

ВИДЕО: Највозбудливото изненадување на свадба – Младоженецот направи гест што ги расплака сите

Радоста на невестата и емоциите беа големи во моментот кога таа ги здогледа своте ученици на црвениот тепих.

ВИДЕО: Највозбудливото изненадување на свадба – Младоженецот направи гест што ги расплака сите

Младоженец решил да покани неколку специјални гости на свадбената церемонија, кои целосно ја преплавиле неговата сопруга со емоции. Младиот пар бил пред олтарот кога ненадејно се отворила вратата и поворка од деца со Даунов синдром влегла во црквата и тргнала по патеката.

Радоста на невестата и емоциите беа големи во моментот кога таа ги здогледа своте ученици на црвениот тепих.

-Многу ја сакам својата професија и среќна сум што на овој ден можев да видам некои од децата. Емоциите ме обземаа на начин на кој мислев дека нема да може да го поднесе срцето, изјавила невестата.

Логопедите обично поминуваат многу време со своите студенти поради тешкотиите во говорот и комуникацијата поврзани со Даунов синдром.

Невестата која работи со нив има особено близок однос со децата со кои работи и силно се залага за оние со посебни потреби.

To top