Занимливости бидете позитивен пример

7.7. НАЈМАГИЧНИОТ ДЕН ВО МЕСЕЦОТ – Подгответе се за моќни вибрации, денес многумина ќе доживеат невидени промени

Слушајте ја вашата интуиција и внатрешна мудрост, бидејќи таа ќе ве води кон се што ви треба во животот. На овој ден е добро да се прават добри дела. Тоа ќе ви помогне да ја исчистите вашата карма.

7.7. НАЈМАГИЧНИОТ ДЕН ВО МЕСЕЦОТ – Подгответе се за моќни вибрации, денес многумина ќе доживеат невидени промени

7.7. е многу силен датум и вибрациски силен ден. На овој ден ќе владее бројот 7 кој ќе привлече многу среќа. Ова е ден на исполнување на желбите. Многу пријатни работи ќе се случат сами по себе, а ние можете да ги исправите вашите грешки.

Бројот 7 се смета за среќен во многу култури. За старите Египќани, бројот 7 бил број на вечен живот, а од самиот почеток се верувало дека бројот 7 е манифестација на комплетноста и совршенството.

Нема сомнение дека бројот 7 се смета за совршен број, кој може да ви помогне да се поврзете со универзумот. Кога ќе се појави бројот 7, може да ви помогне да ги добиете сите одговори што ви се потребни.

Значењето и симболиката зад бројот 7 е рефлексија, размислување, откритие, иновација, духовност, одвоеност, знаење и мудрост. Главното значење на бројот 7 е духовно будење во себе или кога стекнувате поголемо знаење за избраниот духовен пат. Ова е многу позитивна бројка која привлекува повеќе мудрост и знаење.

Датум 7.7. има дополнително вибрационо влијание, што укажува на доаѓање на промени преку самооткривање или поседување знаење во себе. Сега е време за саморефлексија и стекнување нови знаења за себе. Тоа ќе ве доведе до поголема мотивација, слобода и трансформација.

Ако не медитирате, сега е вашата шанса да стекнете јасност и самоспознавање со оваа практика што ќе ве доведе до послободен, поисполнет, посреќен живот.

Енергијата на бројот 7 е независна. Тоа е посебна енергија која лежи длабоко во нас. Сепак, штом ќе станеме свесни за овој длабок внатрешен свет, ќе откриеме дека тоа е местото каде што сите физички и духовни нешта се поврзуваат и се спојуваат во едно.

7.7. ја носи енергијата на достигнување, особено во смисла на духовност. Кога ќе го видите овој број, знајте дека носите правилни одлуки и дека одите во вистинската насока.

7.7. ја носи енергијата на правење на она што е неопходно за да ја постигнете вашата божествена животна цел. Тоа е енергијата на истрајноста во совладувањето на пречките и тешкотиите со благодат, достоинство и слушање на сопствената внатрешна мудрост.

Бројот 7 е поврзан со сите духовни работи. Вклучувајќи вера и духовна свест, будење, прифаќање и просветлување. Учествувајќи со колективна свест, мистицизам, религија и психички способности, бројот 7 ја носи енергијата на сите духовни концепти и практики.

Потрагата по знаење е уште една значајна енергија број 7 и е поврзана со образованието, учењето, пишувањето, учењето и разбирањето. Таа, исто така ја носи енергијата на разбирање на нашиот физички свет преку наука, технологија и логика.

7.7. е потсетник дека додека работиме на понатамошен ментален, духовен и емоционален развој, можеме и ќе ја постигнеме нашата божествена животна цел.

Ние инстинктивно го имаме она што е потребно за да го знаеме, разбереме и имплементираме она што е потребно за да ја исполниме нашата цел.

Пораката на овој ден е знајте дека целото духовно царство навива за вас. Има светлина која свети во темнината, која ни темнината не може да ја надмине.

Бројот 7 ве потсетува да бидете отворени и свесни за можностите што ќе ви се појават. Повикани сте да им служите на другите преку поучување и исцелување. Развивањето духовна врска ви овозможува да ги научите другите за нивната животна цел и да поставите позитивен пример што ќе ги инспирира.

Сега можете да се поврзете со духовното царство на многу повисоко ниво, што без сомнение ќе ви помогне понатаму да ги развивате сопствените способности и одлучување.

Слушајте ја вашата интуиција и внатрешна мудрост, бидејќи таа ќе ве води кон се што ви треба во животот. На овој ден е добро да се прават добри дела. Тоа ќе ви помогне да ја исчистите вашата карма.

Бидете позитивен пример за другите луѓе и верувајте во себе и во своите способности.

To top