Љубов и Секс мажи

Што прави одбивност кај мажите? Работи кои ќе го избркаат од вас!

Ако сте жена, сигурно ве одбиваат некои работи кај мажите, како што е неговата несигурност. Но, мажите исто така ги одбиваат некои работи кај жените, како што се несигурност, лоша хигиена, егоцентризам …

Што прави одбивност кај мажите? Работи кои ќе го избркаат од вас!

Ако сте жена, сигурно ве одбиваат некои работи кај мажите, како што е неговата несигурност. Но, мажите исто така ги одбиваат некои работи кај жените, како што се несигурност, лоша хигиена, егоцентризам …

Кога се правите „лоши“

Ако мислите дека мажите не сакаат паметни жени, тогаш се лажете. Ги привлекуваат самоуверени, среќни и паметни жени. Кога одите на состаноци, пронајдете маж со кој би сакале да бидете, а не некој што ви се допаѓа, особено физички.

Не бидете „лоши“ кога зборувате мислејќи дека тоа ги пали мажите затоа што не е така. Бидете свои, бидејќи на крајот на краиштата сакате да бидете со партнер кој ќе го сака и цени тоа што сте. Со вистинскиот, никогаш не треба да се преправате дека сте она што не сте.

Ароганција

Мажите не сакаат кога жената е арогантна кон нив и кога ги понижува. Тие потоа се спротивставуваат на нејзиниот став и непочитување. Ароганцијата не е самодоверба. Повеќето мажи сакаат партнерка со која можат да зборуваат за животот, работата, семејството, политиката, предизвиците и сè, со почит и без ароганција.

Неодлучност

Кога жената е неодлучна, тоа може да стане фрустрирачко за мажот. Ако жената не знае што да прави или како да го направи тоа, мажите нема да бидат хипнотизирани со тоа.

Тие сакаат некој што знае што прави, кој може да преземе одговорност и да се грижи за себе. Тие не сакаат да ве држат за рака секогаш кога ќе треба да донесете одлука. Тие исто така не сакаат да донесуваат одлуки за вас.

Кралица на драмата

Друга работа што ги одбива. На пример, кога имате дискусија или конфликт, а вие сте толку напната и возбудена, премногу емотивна и создавате сцена за секој проблем, било да е мал или голем.

Општо, мажите не сакаат драма или кога жените си играат со нив. Драматично прераскажување на вашата приказна може да биде стресно за вас како раскажувач на приказни, а исто така може да ги измори луѓето што ја слушаат.

Вашата драма може да ви даде голем излив на енергија и да се чувствувате добро затоа што сте во центарот на вниманието. Како и да е, вашето тело може да започне да се стресира уште повеќе.

Постојано досаѓање и приговарање

Причината поради која може да не го добивате она што го сакате е тоа што вашите комуникациски вештини не работат. Наместо да се жалите за она што не го сакате, барајте го она што го сакате.

Фокусирајте се на она што сакате прво, а не на она што не го сакате. Ова оди во ваша корист и во корист на вашиот сопруг или момче, дете, сосед, семејство и слично.

To top