врска

Пронајдени се 144 резултати на тема „врска“
Љубов и секс

Зборови кои се клучни за среќна врска, а толку ретко ги кажуваме: Благодарноста е подарок што им го даваме на другите, а кој не нѐ чини ништо

Ти благодарам – два така едноставни зборови коишто е убаво да се слушнат. Па, зошто ги користиме толку ретко? Вилијам Џејмс, големиот...
Љубов и секс

Дали на партнерот треба да му понудиме утеха или решение на проблемите: Љубовниот совет кој ги решава сите дилеми

Во романтичните врски, нормално е да имате конфликти или несогласувања. Начинот на кој ги решавате несогласувањата сведочи за тоа колку...