судии

Пронајдени се 11 резултати на тема „судии“
Вести

Инфомакс: Судии под притисок и судии со членска од СДСМ – Веќе станува очигледна политичката злоупотреба на судот и судиите

Видливо е секој ден дека судиите во случаите на СЈО главно може да се поделат во две групи, и тоа судии за кои се гледа дека се под политички...
Вести

Скандалозна распределба на судии по партиски клуч- судии обвинуваат дека Советот и новата власт се во љубовна врска

Чистка во Одделот за судење на организиран криминал – судии кои постапуваа по предмети на СЈО од 1ви јануари ќе судат во Одделот за...