Вие што баравте правда и извикувавте „нема правда, нема мир“ ве интересира уште правдата и мирот или толку веќе не сте за правдата и мир?

Вести

-Барајќи “правда” за Нешкоски за кој убиецот беше уапсен за 24 саата, а потоа осуден со казна затвор, го искршивте...

Убиецот на Мартин Јанушев бил затвореник пуштен на викенд: Кој го одобрил тоа, кој ќе одговара и дали ќе добиеше амнестија со законот на СДСМ?

Вести

Но, полицијата на Оливер Спасовски молчи веќе трет ден за сторителот на ладнокрвното убиство. Јанушев беше застрелан...