„Инвестираме во општините за подобар живот на граѓаните“: Општина Ресен се водеше по принципите на законитост, стручност, ефикасност и транспарентност (ВИДЕО)

Вести

-Во делот на комуналната инфраструктура, овдека би ги споменал изградбата на неколкуте системи за изнесување...

Антовски: Општина Аеродром прави максимални напори за зголемување на капацитети на градинките за нашите деца – децата мигранти би биле голем проблем

Вести

Тој посочи дека Македонија досега се соочила со безбедносни проблеми поради големиот број мигранти на јужната...