Свет Марија Захарова

Русија се закани: Земањето приходи од замрзнатите средства ќе доведе до одговор кој ќе биде болен за ЕУ

-Русија ќе одговори на сите ограничувања на движењето наметнати од европските земји на нејзините дипломати, најави Захарова.

Русија се закани: Земањето приходи од замрзнатите средства ќе доведе до одговор кој ќе биде болен за ЕУ
To top