Свет кислород им се доставув низ отворите

Индија: Живи се сите 40 работници заробени во уривањето на тунелот

Живи се сите 40 работници кои беа заробени од неделата при уривање на сообраќаен тунел во изградба во северна Индија, соопшти денеска спасувачката екипа.

Индија: Живи се сите 40 работници заробени во уривањето на тунелот

Живи се сите 40 работници кои беа заробени од неделата при уривање на сообраќаен тунел во изградба во северна Индија, соопшти денеска спасувачката екипа.

„Им испративме вода и храна“, рече претставник на силите за брзо реагирање при катастрофи.

Околу 200 метри од тунелот се урна вчера.

На работниците им се доставува кислород низ отворите на урнатините.

Најнови вести од Свет

To top