Скопје цук

Утре без вода ќе останат корисниците од село Студеничани

Ќе се изврши санација на дефект на усисна цевка во хидрофор, стои во соопштението на ЦУК.

Утре без вода ќе останат корисниците од село Студеничани

Од ЈП Водовод и Канализација – Скопје, добивме известување дека на ден 04.04.2024 година (четврток) поради санација на дефект на усисна цевка во хидрофор Студеничани, соопштија од Центарот за управување со кризи.

Отаму додадоа дека во периодот од 06.00 до 09.30 часот без вода ќе останат корисниците од село Студеничани, (општина Студеничани).

To top