без вода

Пронајдени се 253 резултати на тема „без вода“
Општини

Доколку сте на летување во Охрид денеска наполнете вода- прекин во водоснабдувањето во центарот на градот и околината

Поради дефект на главната линија денес 7 авгус, ќе има прекин во водоснабдувањето на потегот од бул. Македонски Просветители до Амбуланта...