Скопје ЈП Водовод и Канализација

Голем дел од Кисела Вода утре ќе остане без вода

Голем дел од Кисела Вода утре ќе остане без вода

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека на ден 14.06.202 година (петок) поради изведување на водоводен приклучок ф-200мм на ул. „Иван Козаров“ 6, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од следниве улици:

„Иван Козаров“, „Киро Крстевски“, „Боте Боцевски“, „Марко Цепенков“, „Вера Јоциќ“ и „Божидар Аџија“, додека останатиот  дел од населбата (односно потегот во близина на наведените улици)  ќе  биде со намален притисок од 08:30 часот до завршување со работните активности.

Сите овие улици се во општина Кисела Вода.

 

To top