Скопје

Делови од Скопје утре без струја и вода

Делови од Скопје утре без струја и вода

Поради планирани прекини во електродистрибутивната мрежа на ден 13.04.2024 година без електрична енергија ќе останат следните корисници:

Во период од 08,45ч до 14,30ч с. Кожле, пумпна станица за водоснабдување и с. Бадар о. Петровец;

Од 12,00ч до 15,00ч дел од с. Орешани о. Зеленикво и

Во период од 09,00ч до 11,00ч корисниците на с. Градовци о. Зелениково.

На ден 15.04.2024 поради водоводен дефект од ф 100мм на ул.Будимпештанска бр.22б, прекинато водоснабдување од 08:00 часот до завршување со интервенцијата ќе имат корисниците од ул.Московска, Женевска, Хашка, Будимпештанкса, Осло, Бањалучка, Јоаким Осоговски, Урош Ѓудовиќ, Душко Бојковски и ул.Лубица Горгиевска о. Карпош.

На ден 15.04.2024 поради дефект на приклучна цевка ф-1“ на ул. Поп Богомил 4, прекинато водоснабдувањеод 09,00ч до завршување на интервенцјата ќе имаат корисниците од населба Трнодол. о. Карпош.

To top